Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Udsalg ? Vi har lige tilføjet flere varer til udsalget. Se det her
5 stjerner på Trustpilot

American Vintage tøj til mænd


Butler-Loftet.dk forhandler eksklusivt det franske brand American Vintage. Mærket har eksisteret siden 2005 og blev grundlagt af franskmanden Michaêl Azoulay. American Vintage looket er inspireret af af gademoden i USA, hvor Michaêl Azoulay sammen med sit designerteam fik fornemmelsen af et autentisk vintage look. Denne følelse skulle hans basis kollektion afspejle, således kunderne kan shoppe basis t-shirts der bærer præg at vintage følelsen fra gaderne i USA.
< >

American Vintage basis varer


Brandet har slået igennem med deres enestående basis kollektion, hvor hver trøje og/eller T-shirt udmærker sig ved dens komfort i særklasse kombineret med en helt fantastisk pasform der giver bevægelighed i topklasse. Tøjet fra American Vintage har et enkelt design med rene linjer, der gør at deres styles kan mixes med stort set alt i din garderobe. T-shirtens blødhed gør, at den er det perfekte valg til en enkel buks eller under en strik eller skjorte.

T-shirts fra American Vintage


Butler.dk forhandler American Vintage T-shirts online, og vi har et stort udvalg af deres stilrene og luksuriøse basis T-shirts. T-shirtene og bluserne er kendetegnet ved deres vask og blødhed. Denne kombination gør disse T-shirts til nogle af de bedste på markedet. Ønsker du har finde en ny yndlings T-shirt, så kan vi klar anbefale at udvide din garderobe med én fra American Vintage.