MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Vi oplever problemer med ViaBill
Forsøg med en anden betalingsmetode eller prøv senere

Amazing space - Økologisk hudpleje


Amazing Space filosofi handler ikke om at ændre på den du er, men om at skabe et større velbefindende gennem de skræddersyede plejeprodukter, der kan imødekomme netop dine behov for et sundt, naturligt og smukt udseende. Amazing Space er en skønhedsplejeserie bestående af naturlige og økologiske multiplejende produkter. Brandet er et hightech organisk sundhedskoncept, der både tilbyder plejende spa-produkter, hudpleje og kosttilskud. De planteekstrakter der bruges i cremerne er nøje udvalgt og kvalitetskontrolleret for at sikre 100% naturlige økologiske produkter, der samtidig giver enestående resultater. Alle produkter lige fra body lotion, deodoranter, ansigtscremer, serumer og øjencremer er uden parabener, syntetiske farvestoffer, syntetiske parfume og petrolatum.
< 1 >

Amazing Space Face og Body


Amazing Space har specialiseret sig i pleje til både ansigt og krop til piger og kvinder. Til ansigtet finder du hos Butler-Loftet.dk alt fra ansigtsrens, tonic, serumer, cremer, natcremer og masker. Til kroppen finder du body wash, body lotion, body scrubs. Tag et kig på vores store udvalg her på webshoppen og find de produkter, der tilføjer glød og friskhed til netop din hudtype.

Køb Amazing Space hudpleje og cremer online på Butler-Loftet.dk


På Butler-Loftet.dk er vi officiel forhandler af Amazing Space. På vores webshop finder du et stort udvalg af deres aromatiske og økologiske produkter. Hos Butler-Loftet.dk har vi fri levering med GLS over 600,-. Vi garanterer en sikker levering med GLS samt tilbyder fuld returret indenfor 30 dage blot varen fremstår ubrudt i original emballage. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken retur til webshoppen.