Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Om AYM


AYM er et dansk smykkebrand med base i København. Med deres unikke atmosfære bringer de skandinavisk minimalisme til et nyt niveau med alternative og dramatiske farver, der samtidig rummer masser af attitude. Smykkebrandet til piger og kvinder elsker at udforske nye teknikker og er altid nysgerrig på at lære mere.

Armbånd, ringe, øreringe og halskæder i et unikt design


Smykkerne er feminine og rummer både rå og simple elementer i designet. Hvert smykke er unikt hvilket samtidig giver hver enkel person muligheden for at skabe deres eget individuelle design. Detaljerne i smykkerne er perfekt balanceret. AYM smykker ser ikke blot deres smykker som et stykke tilbehør, men er en vigtig faktor for kundens personlige udtryk og identitet. Hos Butler-Loftet.dk finder du et bredt udvalg af det danske designermærke. Vi forhandler AYM armbånd, AYM fingerringe, AYM øreringe og AYM halskæder i sølv og 14 karat forgyldt.

Køb AYM smykker online på Butler-Loftet.dk


Butler-Loftet.dk er officiel forhandler af dette inspirerende brand, og er stolte af at kunne præsentere det danske smykkedesign i vores smykkesortiment. Smykkerne er lavet af højkvalitets materialer, der går hånd i hånd med prisen. Tag et kig på smykkebrandets skønne udvalg her på webshoppen og forkæl dig selv, eller én du holder af med et pænt smykke. Hos Butler-Loftet.dk har vi fri levering med GLS over kr. 400,-. Vi garanterer en sikker levering med GLS og PostNord samt tilbyder fuld returret indenfor 30 dage blot varen fremstår ubrudt i original emballage. Du skal blot udfylde den vedlagte returseddel og sende pakken retur til webshoppen.