Kundeservice: (+45) 9631 5050

2nd Day Tøj til Kvinder


2nd Day er et dansk modebrand, som er søster til det velkendte brand Day Birger et Mikkelsen. 2nd Day blev til i 2011 og har siden oplevet stor popularitet og anerkendelse. Brandet fokuserer på det trendy og urbane look, der henvender sig til den selvstændige og selvsikre unge kvinde, der sætter pris på lækkert design og kvalitet. Modetrends bliver fulgt, men de har samtidig fokus på at holde design og materialer i 2nd Days stil.
< >

Rå og cool hverdag


2nd Day byder på interessante styles, som er baseret på denim, læder og skrædderarbejde. De er især kendt for de rå og rustikke styles, som samtidig holder den elegante og feminine stil, der får det til at fungere både til hverdag og fest. Kollektionerne er holdt enkle og minimalistiske, hvor kvalitet og pasform er i fokus. Hos 2nd Day finder de det spændende at bryde reglerne indenfor mode, hvilket gør at du ofte kan finde spændende og nye styles. I kollektionerne finder du alt fra kjoler, jakker, blazere, strik og meget mere til både job og festlige begivenheder.

Shop 2nd Day online på Butler-Loftet.dk


2nd Day er det sikre valg for den selvsikre unge kvinde, som ønsker styles hvor pasform og kvalitet er i top. Når du shopper online hos Butler-Loftet.dk leverer vi enten direkte til dig, eller du kan hente din pakke i den nærmeste Loftet butik. Du har altid 30 dages returret og vi står klar til at hjælpe dig med at finde noget andet eller blot tage pakken retur