Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Fredags enoteca

VI ELSKER VIN... ISÆR ITALIENSK VIN Derfor har vi i samarbejde med Quist wine bygget en vinbar på 1. sal i Richard Algade 5, hvor vi hver fredag fra 16.30 til 17.30 inviterer til smagning af ugens vin. Vi har døbt denne happening for "Fredags enoteca" og håber, I vil komme forbi og nyde vores "passione" sammen med os. Kim fra Quist Wine vil præsenterer ugens nøje udvalgte vine. Selvfølgelig krydret med den gode historie.

Ugens vin serveres fredag fra 16.30 og hele den følgende lørdag. Det er ligeledes muligt at købe et udvalg af vine med hjem til en hyggelig aften. Vi lover en passioneret fortælling fra Kim om, hvorfor og hvordan netop disse vine er udvalgt blandt små eksklusive italienske producenter, på Lene og Kims rejser til støvlelandet.

Quist Wine er en familieejet virksomhed, der importerer vin med speciale i italienske kvalitetsvine. De har fokus på autentisk vin med kant og personlighed dyrket med kærlighed og entusiasme.

Det kalder vi passion!

Netop på grund af deres passion, kærlighed og faglighed er vi stolte over at indgå dette samarbejde med vores venner fra Quist Wine.
Kunne du lide vores indlæg om vores fredags enoteca?

På vores side, The Journal, kan du finde massere af spændende indlæg om Butler-Loftets brands, videoer, nye kollektioner og meget mere.

Vi er glade for, at du ville se med.