Kundeservice: support@butler-loftet.dk
Inspiration ? // Se vores videoer her

Forholdsregler Covid-19

Hos Butler-Loftet følger vi naturligvis Statsministerens anbefalinger og tager vores forholdsregler i forhold til COVID-19. Vi skal sammen løfte i flok for at stoppe smitten, og vi vil gøre, hvad vi kan for besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe jer bedst muligt. Her på siden kan du finde svar på de spørgsmål, du måtte have ang. forholdsregler og procedurer hos os.

STØT LOKALT
STØT dine forskellige lokale butikker - Det betyder MEGET MERE end du aner. Lokal opbakning er pt. en virkelig fin og stærk gerning, som kan være med til at sikre at vi alle er her igen, når Covid-19 er under kontrol.
Bestil take-away, gavekort til fremtiden eller shop fortsat tøj og ligende online hos din lokale forhandler som har en webshops. Det betyder vanvittig meget for både alle os med butikker og vores ansatte.

HJEMMELEVERING
Handler du på vores webshop, tilbyder vi hjemmelevering med GLS. Vær opmærksom på - at du ved valg af hjemmelevering skal være hjemme til at modtage din ordre, da den ellers vil blive sendt til nærmeste pakkeshop, hvis den ikke kan blive leveret til din hjemmeadresse

30 DAGES FRI RETURRET
Dertil har vi 30 dages returperiode. Vi vedlægger returseddel, så du nemt kan returnere din ordre til os. Den gælder sagt i 30 dage, så du ikke behøver at bekymre dig om, du ikke kan returnere din ordre i tide, eller hvis din ordre skulle risikere at blive forsinket.

HOLDER BUTIKKEN ÅBEN?
Ja fra den 7. April holder vi igen åben. Hverdage 12-16 samt lørdage fra 11-15

1-1 SHOPPING?
Har du alligevel brug for hjælp i vores fysisk butik, så tilbyder vi én-til-én shopping i vores butik. Du skal blot aftale tid med vores Retail-partner Henrik på hob@butler.dk


FORHOLDSREGLER I BUTIKKEN
Vi har ekstra fokus på rengøring, og flere steder i butikken har vi opsat håndsprit. Vi har indført interne procedurer, hvor vi arbejder i mindre skiftehold, og vi er særligt opmærksomme på ikke at komme for tæt på hinanden og på sygdomstegn.

Mail
support@butler-loftet.dk

Telefon
Kundeservice - +45 96 31 50 50
Loftet - +45 98 13 01 99
LOFTbyLoftet - +45 98 16 16 95
Richard - +45 98 13 01 99
Butler - + 45 96 31 50 54

SIDEN OPDATERES LØBENDE!