MANGLER DU HJÆLP?
Kontakt support@butler-loftet.dk
Vi oplever problemer med ViaBill
Forsøg med en anden betalingsmetode eller prøv senere

BUTLER-LOFTET.DK ER EN SAMMENSMELTNING AF FEM BUTIKS-UNIVERSERDet startede i 1971 som butikken Butler i Algade 5, Aalborg, men idag hedder de 4 koncepter Butler, Loftet, Richard og LOFT by Loftet samt Modström i Algade 6. Her på butler-loftet.dk finder du alle 5 butikskoncepter på én webshop. Vi finder inspirationen til vores udvalg i de seneste nyheder fra danske og internationale designere. Vores kollektioner er håndplukkede fra nogle af markedets største modehuse, og vi søger konstant efter trends blandt nye og anerkendte mærker. Vi bryster os med at have øje for unikke stilarter, der inspirerer og betager.
LOFT by Loftet – Premium womens wear


LOFT by Loftet
Algade 5, 1. sal
9000 Aalborg
45 98 16 16 95
aalborg@loftbyloftet.dk
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
LOFT By Loftet er en eksklusiv butik, hvor du finder nøje udvalgte mærker såsom ACNE Stine Goya, By Malene Birger, Baum und Pferdgarten, Jane Kønig og Mulberry. Butikken er for dig, der søger et bredt udvalg af kvalitetsvarer og som kan lide at blive klædt på med sæsonens mest eksklusive musthaves fra top til tå.
LOFT by Loftet er officiel forhandler af bl.a. tasker fra Mulberry. Kom og besøg butikken i Algade 5 i Aalborg.

Butler – Urban street-fashion


Butler Aalborg
Algade 5
9000 Aalborg
45 98 13 01 99
richard@butler.dk
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Butler er der, hvor det hele startede i 1971. Med rødder i den unge og modebevidste kunde er Butler i dag et koncept med flere internationale high-end mærker. Mærker, der ofte ses på den internationale urban-street modescene.
Hos Butler finder du alt fra svenske Acne Studios til Kenzo og AMI Paris. Af de skandinaviske mærker forhandler Butler HAN Kjøbenhavn, Forét, Tiger of Sweden, New Balance m. fl.


Loftet – Urban Sport-Fashion


Loftet Aalborg
Algade 5
9000 Aalborg
45 98 13 01 99
loftetaalborg@butler.dk
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Loftet finder du i baggården i Algade 5 i Aalborg. Butikken er et mix af feminint ungt og urban sport, hvor de nyeste tendenser kombineret med storbyens puls fylder i butikken.
Hos Loftet håndplukker vi kollektioner med et ungt urban/sport-twist. Du finder bl.a. styles fra Mads Nørgaard, Stussy, Won Hundred, Wood Wood og New Balance.

Richard – Premium mens wear


Richard
Algade 5
9000 Aalborg
45 96 31 50 54
richard@butler.dk
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Intet er overladt til tilfældighederne hos Richard, der udover klassisk tøj byder på en konfektionsafdeling på 1. sal. Stilen er minimalistisk i lokaler, hvor du bliver mødt af en levende atmosfære. Blandt jakkesæt og skjorter finder du kreativ kunst, der bryder med de ellers rene linjer, og dette gør Richard til stedet, hvor den selvsikre mand forkæler sig selv med klassisk tøj i eksklusive kvaliteter.
Richard forhandler udvalgte og eksklusive brands såsom Paul Smith, NN07, Tiger of Sweden, Eton og Acne Studios.